Når det kommer til at vælge en toiletbørste, så findes der et gigantisk udvalg. Alt lige fra billige plastikbørster til dyre high-end børster i stål.

Her hos Sauber har vi naturligvis ikke prøvet samtlige toiletbørster på markedet, men vi har formentlig testet flere end langt de fleste nogensinde kommer til i en livstid.

Så når vi anbefaler en toiletbørste, så er det ikke kun på baggrund af et par minutters test i et laboratorie. Næh, så er det på baggrund af mange mange timers brug af et hav af forskellige toiletbørster.

Og dommen er helt klar. Vi har vores favorit. Og det er måske ikke lige den mest oplagte kandidat. Men det er helt klart den bedste.

Billigst og bedst

Lad os bare komme til sagen.

Testvinderen er – uden sammenligning – IKEA’s letgenkendelige sorte toiletbørste, BOLMEN.

Den er for det første billig. Pt. koster den kun 10 kroner. Det er der ikke mange af dens konkurrenter, der kan prale med.

Men det er nu ikke prisen, der gør, at den vinder med flere længder. Det er derimod hele opbygningen af børsten. Den er lavet i hård plast, i ét stykke og med stride børster.

Det gør den fænomenal til at fjerne skidt i kummen. Noget som mange af testens andre toiletbørster (overraskende nok) har meget svært ved – netop pga. deres dårlige opbygning.

Designet er enkelt men klassisk og den passer derfor ind på de fleste badeværelser uden at stikke for meget ud. Og den sorte farve gør også, at den holder sig pæn i længere tid.

toiletbørste ikea rengøring

Undgå disse typer af toiletbørster

Der findes mange forskellige typer af toiletbørster – måske også nogle der kan måle sig med børsten fra IKEA. Men der findes én bestemt type, som du for alt i verden skal holde dig fra – og det er den to-delte toiletbørste.

Problemet er netop, at den er to-delt. Det skaber et yderst svagt punkt lige præcis der, hvor du har brug for, at børsten er stærk.

De to-delte har også ofte en “krave” på. Kraven – omend den ser pæn ud, når den står der i holderen – kan rent faktisk være med til besværliggøre rengøringen af dit toilet yderligere.

Så:

  • Hold dig væk fra toiletbørster der er to-delte (som på billedet nedenfor)
  • Hold dig væk fra toiletbørster med en krave

Det lyder måske dumt, men test din toiletbørste, før du køber den. Pres den evt. mod gulvet og se, om den bøjer for nemt. Hvis den gør det, så kan den heller ikke gøre dit toilet ordentligt rent.

Vi kan ikke sælge dig en toiletbørste, men vi kan give dig et rigtig godt tilbud på rengøring – både privatrengøring og erhvervsrengøring. Ring i dag på 71 99 41 89.