Professionel fjernelse af Skimmelsvamp

Udfyld kontaktformularen og få et gratis tilbud på fjernelse af skimmelsvamp

Hvis du har skimmelsvamp i dit hjem, så kan det være en rigtig god idé at komme af med det hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig en pris på at få skimmelsvampen fjernet professionelt.

Vi klarer alt lige fra mindre opgaver i brusekabiner til større overflader f.eks. efter en fugtskade.

Er skimmelsvamp farligt?

For nogle kan skimmelsvamp i boligen medføre store gener og ubehag. Alt lige fra hoste, koncentrationsbesvær, irriterede øjne og slimhinder til hovedpine, træthed, infektioner i luftvejene, hukommelsessvigt m.m.

Har du i forvejen astma eller høfeber, så kan symptomerne forværres. Derudover vil børn ofte reagere voldsommere end voksne, og kvinder voldsommere end mænd. Der kan altså være stor forskel på, hvordan hver enkelt oplever symptomerne – selv i den samme familie/bolig.

Hvordan ser skimmelsvamp ud?

Der findes over 50 forskellige arter af skimmelsvamp, der angriber vores boliger, så du kan ikke altid (bare ved at se på det ramte område) fastslå, om der rent faktisk er tale om skimmelsvamp.

Derfor kan det være en god idé, at hyre et professionelt firma til at tage prøver og afgøre, om det er skimmelsvamp. Du får svar med det samme og det koster ikke særlig meget – slet ikke set i forhold til, at du får vished om, om der vitterligt er skimmelsvamp i din bolig eller ej.

symptomer skimmelsvamp
symptomer skimmelsvamp
symptomer skimmelsvamp

Skimmelsvamp lugter som regel også lidt (eller meget) af mug. Men lad nu være med at stikke næsen helt ned til det ramte område for at tjekke selv. I værste fald kan du komme til at indånde giftstoffet mykotoksin og det kan give svære gener.

Er mit hjem ramt af skimmelsvamp?

Hvis du vil være sikker på, om du har skimmelsvamp eller ej, så kan det være en god idé at hyre et professionelt firma til at fastslå, om det vitterligt er skimmelsvamp eller ej.

Det tager få minutter og det koster som regel ikke ret meget – slet ikke set i forhold til, at du kan få vished om, hvad det er du har i din bolig.

Hvordan kommer jeg af med skimmelsvamp?

Det vil som regel ikke være nok at rense området med almindelige rengøringsmidler fra det lokale supermarked. Så hvis du vil være sikker på, at skimmelsvampen er helt væk, så anbefaler vi, at du booker et besøg af én af vores dygtige medarbejdere, der alle er uddannede i at håndtere og rådgive om skimmelsvamp.

Bestil en test af din bolig

Brug nedenstående kontaktformular og bestil et besøg af én af vores uddannede medarbejdere. Det koster kun kr. 499,- inkl. en test af det ramte område.

Få svar med det samme

Vores medarbejder udfører testen, mens du venter og du får derfor svar med det samme. Testen tager få minutter.

Rådgivning og bekæmpelse

Hvis testen er positiv for skimmelsvamp, aftaler du blot det videre forløb med den pågældende medarbejder. Du vil få en pris og dato for bekæmpelse med det samme.

OBS: Hvis du er sikker på, at din bolig er ramt af skimmelsvamp, så kan du springe testen over og blot bestille en af vores uddannede medarbejdere til at fjerne skimmelsvampen med det samme.

Ring på 71 99 41 89 for et uforpligtende tilbud.

Bestil en test af din bolig

Når du har udfyldt ovenstående og trykket på knappen, så bliver oplysningerne sendt til en af vores uddannede medarbejdere. Du vil efterfølgende blive ringet op og sammen aftaler I så, hvornår vedkommende skal kigge forbi.