Privat Rengøringshjælp i Vejle

Udfyld kontaktformularen og få et gratis tilbud på privat rengøring i Vejle

Som privatkunde i Vejle kan du bestille et helt gratis og ganske uforpligtende tilbud på rengøring af dit hjem.

Vi har en fast timepris på kr. 269,- (inkl. moms) til alle vores privatkunder i Vejle. Men fordi du i 2020 kan trække rengøring fra i skat, så lander den endelige pris på omkring kr. 199,- pr. time. Du kan læse mere om servicefradraget her i vores guide.

* Når du udfylder og indsender kontaktformularen, så beder du blot om et uforpligtende tilbud. Du bliver ikke tilmeldt et nyhedsbrev og vi gemmer ikke dine oplysninger til senere brug.

[testimonial_rotator id=”10956″ format=”list”]

undefined

Michael Bang

Michael Bang

Salgs- og Marketingchef

Michael sidder med ansvaret for blandt andet markedsføring, netværksrelationer og ansættelser. Derudover er han kontaktperson, når det kommer til skimmelsvamp. Du kan kontakte ham direkte på michael@sauber.dk eller på telefon 60753321.

Karina Bang

Karina Bang

Adm. direktør

Karina sidder med ansvaret for vores kunder (både privat- og erhvervskunder) og har desuden en tæt kontakt til vores medarbejdere. Derudover er hun ikke bleg for selv at være i marken og tage fat. Du kan kontakte Karina direkte på karina@sauber.dk eller på telefon 28596801.

Kundefordele når du handler hos os

 • Én fast tilknyttet inspektør

  Du får én fast kontaktperson. I øvrigt den samme person, der vil stå for den rutinemæssige inspektion. På den måde er din kontaktperson altid up to date med dit engagement hos os.

 • 100% tilfredshedsgaranti

  Hvis du imod forventning ikke er 100% tilfreds med dagens rengøring, så garanterer vi dig, at vi kommer inden for 2 timer, og retter op på evt. fejl. På den måde er du altid sikret et perfekt resultat.

 • Telefonsupport

  Vi har åbent på telefonerne 10 timer om dagen, mandag til fredag. Allerede fra kl. 7 morgen kan du fange os og helt frem til klokken bliver 17.00 om eftermiddagen. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 • Altid dansktalende personale

  Kommunikation er afgørende for din oplevelse, når du booker rengøring. Af samme grund ansætter vi udelukkende dansktalende personale, så vi minimerer risikoen for fejlinformation.

Hvilke services udfører vi?

ServicesSauber Rengøring & Service
Støvsugning samtlige gulve
Gulvvask samtlige gulve
Rengøring af bad/toilet
Aftørring af flader
Fjernelse af støv fra paneler
Fjernelse af støv fra billedrammer m.m.
Fjernelse af spindelvæv i hjørnerne i loftet
Tilfredshedsgaranti (vi retter op på evt. fejl og mangler inden for 2 timer)
Vi medbringer selv rengøringmidler
Vi medbringer selv rengøringsudstyr

Vi benytter os ikke af underleverandører

Hos Sauber Rengøring & Service benytter vi os udelukkende af egne ansatte. På den måde kan vi garantere kvaliteten af vores arbejde, da vi selv for for træningen af vores ansatte. Og du kan som kunde være helt tryg ved, hvem vi sender ud til dig i dit hjem.

Din kontaktperson er altid ansat hos Sauber og vil altid tale flydende dansk, så din kommunikation med os altid forløber hurtigt og nemt. Det giver tryghed for dig som kunde.