Billig & Prof Flytterengøring | Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart

Højeste kvalitet – laveste pris

At foretage en såkaldt slutrengøring kan være langt mere omfangsrigt, end du umiddelbart regner med. Og kommer du ikke helt ud i hjørnerne, så kan der vente dig en grim overraskelse i form af en efterregning fra din udlejer.

Derfor anbefaler vi altid, at du hyrer et professionelt rengøringsfirma, når du skal flytte fra din lejlighed eller dit hus.

Og det er formentligt langt billigere, end du forestiller dig.

Huskeliste til din flytterengøring

Det er naturligvis forskelligt fra udlejer til udlejer og fra lejekontrakt til lejekontrakt, men som regel skal du igennem disse ting, for at din lejlighed går igennem syn, uden de store anmærkninger.

Støv på alle fladerKøkkenskabe ind- og udvendigtSpindelvæv i alle rum
Rens af ovnRengøring af emhætte ud- og indvendigtFalser
Kalk i vådrumRensning af afløbStøvsugning
Vask af gulveRengøring af køleskab ind- og udvendigtAfvask af fodlister

Som du kan se, så er listen temmelig omfattende. Og inden du har fået set dig om, så har du brugt flere hundrede kroner alene på de rigtige rengøringsmidler og artikler.

Dertil kommer så de mange timer, som du skal bruge på selve rengøringen.

Derfor er en professionel løsning i langt de fleste tilfælde at foretrække. Uanset om dit hjem er meget eller lidt beskidt ved fraflytningen.

Eksempel på rengøring af ovn

ovnrens rengøring

Få (mere af) dit depositum tilbage

Det kan være nervepirrende at vente på, at få (resterne af) sit depositum tilbage fra den bolig, man netop er fraflyttet.

Med en professionel rengøring mindsker du risikoen for, at du bliver trukket i depositum. Det betyder, at din investering i rengøringen ofte tjener sig selv hjem i form af mere tilbage i depositum.

Få ro i maven.

Bestil professionel rengøring i dag.