Ledige stillinger

Home / Ledige stillinger

Livet som medarbejder hos Sauber

Som medarbejder hos Sauber Rengøring & Service bliver du en enormt vigtig brik. Af samme årsag går vi langt for at vores medarbejdere har det godt og er glade for deres arbejde.

Du vil f.eks. få udleveret ny arbejdsuniform, professionelt udstyr og din arbejdstid bliver fastlagt i fællesskab med ledelsen, så vi på den måde sikrer, at du har en god balance mellem arbejde og fritid/familie. Kun sådan får vi en tilfreds medarbejder og vores filosofi er, at tilfredse medarbejdere gør et langt bedre stykke arbejde ude hos vores kunder.

Hvis du har spørgsmål ang. jobbet som enten rengøringsassistent eller vinduespudser, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe på 71 99 41 89 eller skrive en e-mail til kontakt@sauber.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rengøringsassistent

Vi har pt. ikke nogle ledige stillinger som rengøringsassistent, men du er altid mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi søger jævnligt nye medarbejdere og din ansøgning vil blive gemt til brug ved fremtidig kontakt i forbindelse med en åben stilling.

Send os dine kontaktoplysninger