Ledige stillinger

Home / Kontakt os / Ledige stillinger

Som medarbejder hos Sauber Rengøring & Service bliver du en enormt vigtig brik. Af samme årsag går vi langt for at vores medarbejdere har det godt og er glade for deres arbejde.

Du vil f.eks. få udleveret ny arbejdsuniform, professionelt udstyr og din arbejdstid bliver fastlagt i fællesskab med ledelsen, så vi på den måde sikrer, at du har en god balance mellem arbejde og fritid/familie. Kun sådan får vi en tilfreds medarbejder og vores filosofi er, at tilfredse medarbejdere gør et langt bedre stykke arbejde ude hos vores kunder.

Hvis du har spørgsmål ang. jobbet som enten rengøringsassistent eller sommerafløser, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe på 71 99 41 89 eller skrive en e-mail til kontakt@sauber.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rengøringsassistent

Vi søger lige nu en rengøringsassistent til omgående tiltræden. Den ugentlige arbejdstid vil være ca. 30 timer. Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Læs mere

Sommerafløsere

Vi søger pt. sommerafløsere til sæsonen 2019. Arbejdet består primært af klargøring af sommerhuse på lørdage fra kl. 10.00 – 15.00.

Læs mere