Ejendomsservice i Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart

Hos Sauber Rengøring & Service tilbyder vi ejendomservice i hele Trekantområdet. Alt lige fra almindelig rengøring af kontorer til salg og opfyldning af sæbe til dispensere, håndsprit, håndservietter, toiletpapir, trappevask m.m.

Uanset om du er interesseret i en fast løbende aftale eller blot står overfor et akut problem, så kan vi sammen finde en løsning til dig.

Vores kunder

Du er også mere end velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ejendomsservice er en tillidssag. Af samme årsag kan du være sikker på, at du altid vil få veluddannet, høfligt og effektivt personale stillet til rådighed, når du hyrer os til at stå for f.eks. rengøring af din virksomhed. Vi uddanner altid selv vores personale, så alle lever op til den høje standard, som vi ønsker at servicere vores kunder med.

Du vil også altid få et direkte telefonnummer til din egen dansktalende kontaktperson. Vedkommende kan du fange døgnet rundt – også på søn- og helligdage. Det giver dig den tryghed, at du altid kan få fat i os – også når du står i en akut situation, hvor det er altafgørende, at du kan få hjælpen med det samme.

Vores service dækker hele Trekantområdet (Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart samt omegn). Og servicen indebærer blandt andet vores tilfredshedsgaranti. Skulle vi – mod forventning – ikke have leveret det aftalte, så retter vi op på fejlen inden for 2 timer efter, at du har gjort os opmærksom på det. Det kalder vi almindelig god service.