Erhvervsrengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart

Udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig med et godt tilbud på erhvervsrengøring

Udfyld formularen – så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt med et tilbud på erhvervsrengøring, der kan opfylde dine ønsker og behov.

Ved større opgaver kræver vores tilbud muligvis, at vi kigger forbi.

Hvis det haster, så er du også mere end velkommen til at ringe til vores kontor på 71 99 41 89. Vi har telefontid mandag – fredag, fra kl. 7.00 – 17.00.

* Når du udfylder og indsender kontaktformularen, så beder du blot om et uforpligtende tilbud. Du bliver ikke tilmeldt et nyhedsbrev og vi gemmer ikke dine oplysninger til senere brug.

Du kommer i fint selskab

eurodan huse
Urbania Street Food
Arkil A/S
hd ejendomme
Laptops.dk
veksø
Novasol
VBG

Vores erhvervskunder har primært 2 ønsker

Vi har spurgt vores erhvervskunder og de ønsker primært 2 ting fra deres leverandør af rengøring.

 • Usynlig rengøring
 • Uden bøvl

Og det er præcist, hvad vi hos Sauber Rengøring & Service kan levere.

Karina Bang

Karina Bang

Adm. direktør

Karina sidder med ansvaret for vores kunder (både privat- og erhvervskunder) og har desuden en tæt kontakt til vores medarbejdere. Derudover er hun ikke bleg for selv at være i marken og tage fat. Du kan kontakte Karina direkte på karina@sauber.dk eller på telefon 28596801.

Michael Bang

Michael Bang

Salg & Marketing

Michael sidder med ansvaret for blandt andet markedsføring, netværksrelationer og ansættelser. Derudover er han kontaktperson, når det kommer til skimmelsvamp. Du kan kontakte ham direkte på michael@sauber.dk eller på telefon 60753321.

Vi er stolte medlemmer af

business fredericia medlem

Kundefordele

Vi har nogle af landets skarpeste priser på erhvervsrengøring – og samtidigt ligger vores service i den absolutte top.

 • Én fast tilknyttet inspektør

  Du får én fast kontaktperson. I øvrigt den samme person, der vil stå for den rutinemæssige inspektion. På den måde er din kontaktperson altid up to date med dit engagement hos os.

 • 24 timers kundesupport

  Som erhvervskunde hos os, har du altid adgang til support 24 timer i døgnet. Det betyder, at uanset på hvilket tidspunkt af døgnet du skal have fat på os, så ringer du bare. Også på søn- og helligdage.

 • 100% tilfredshedsgaranti

  Hvis du imod forventning ikke er 100% tilfreds med dagens rengøring, så garanterer vi dig, at vi kommer inden for 2 timer, og retter op på evt. fejl. Det er (hvad vi ved af) Danmarks stærkeste garanti.

 • Direkte telefonnummer

  Glem alt om omstilling, ventemusik, reception og medarbejdere der ikke kender din sag. Hos os får du ét direkte mobilnummer til din egen kontaktperson. På den måde får du altid fat i den rigtige person – første gang.

Vi er din totalleverandør inden for rengøring og service

Når du vælger Sauber Rengøring & Service som leverandør af din rengøring, så får du samtidigt en stabil og loyal samarbejdspartner. Og det er ikke kun rengøring, vi kan hjælpe med.

Hos vores større kunder står vi også for indkøb og opfyldning af blandt andet:

 • toiletpapir
 • håndsæbe
 • servietter
 • håndsprit
 • papkrus
 • opvasketabs
 • og meget meget mere…

Derudover kan vi også stå for rens af f.eks. viskestykker og håndklæder. Ja vi kan sågar levere kaffe til jeres kaffemaskine.

Med andre ord – når du vælger os som leverandør, så kan vi stå for meget mere, end blot den daglige rengøring. Vi kan være med til at strømline jeres arbejdsdag, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til og overlade resten til os.

Vi dækker hele Trekantområdet – Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart. Men skulle jeres virksomhed ligge lidt udenfor distriktet, så kontakt os alligevel. Måske kan vi finde en løsning.