Erhvervsrengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart

Én af vores spidskompetencer er erhvervsrengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart. Vi tager alle opgaver dybt seriøst – store som små. Alt lige fra enkeltmandsvirksomheden med et lille hjemmekontor til den store virksomhed med flere hundrede kvadratmeter.

Og uanset om du er en stor eller lille kunde, så får du nøjagtigt de samme fordele. Personlig tilknyttet inspektør, dansktalende personale, ét direkte telefonnummer, ingen ventetid m.m.

Vi har nogle af landets skarpeste priser på erhvervsrengøring – og samtidigt ligger vores service i den absolutte top.

Her er nogle af de fordele, du automatisk får med som kunde hos os:

 • Én fast tilknyttet inspektør

  Du får én fast kontaktperson. I øvrigt den samme person, der vil stå for den rutinemæssige inspektion. På den måde er din kontaktperson altid up to date med dit engagement hos os.

 • 24 timers kundesupport

  Som kunde hos os, har du altid adgang til support 24 timer i døgnet. Det betyder, at uanset på hvilket tidspunkt af døgnet du skal have fat på os, så ringer du bare. Også på søn- og helligdage.

 • 100% tilfredshedsgaranti

  Hvis du imod forventning ikke er 100% tilfreds med dagens rengøring, så garanterer vi dig, at vi kommer inden for 2 timer, og retter op på evt. fejl. Det er (hvad vi ved af) Danmarks stærkeste garanti.

 • Direkte telefonnummer

  Glem alt om omstilling, ventemusik, reception og medarbejdere der ikke kender din sag. Hos os får du ét direkte mobilnummer til din egen kontaktperson. På den måde får du altid fat i den rigtige person – første gang.

Vores kunder

eurodan huse
Urbania Street Food
Arkil A/S
hd ejendomme

Få et gratis og uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring