Erhvervsrengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart

Udfyld kontaktformularen og få et gratis tilbud på erhvervsrengøring

Én af vores spidskompetencer er erhvervsrengøring i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart. Vi tager alle opgaver seriøst – store som små. Alt lige fra det mindre kontor med 3 – 5 ansatte til den store virksomhed med flere tusinde kvadratmeter.

Og uanset om du er en stor eller lille kunde, så får du nøjagtigt de samme fordele. Personlig tilknyttet inspektør, dansktalende kontaktperson, ét direkte telefonnummer, ingen ventetid m.m.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi har nogle af landets skarpeste priser på erhvervsrengøring – og samtidigt ligger vores service i den absolutte top.

Her er nogle af de fordele, du automatisk får med som kunde hos os:

 • Én fast tilknyttet inspektør

  Du får én fast kontaktperson. I øvrigt den samme person, der vil stå for den rutinemæssige inspektion. På den måde er din kontaktperson altid up to date med dit engagement hos os.

 • 24 timers kundesupport

  Som kunde hos os, har du altid adgang til support 24 timer i døgnet. Det betyder, at uanset på hvilket tidspunkt af døgnet du skal have fat på os, så ringer du bare. Også på søn- og helligdage.

 • 100% tilfredshedsgaranti

  Hvis du imod forventning ikke er 100% tilfreds med dagens rengøring, så garanterer vi dig, at vi kommer inden for 2 timer, og retter op på evt. fejl. Det er (hvad vi ved af) Danmarks stærkeste garanti.

 • Direkte telefonnummer

  Glem alt om omstilling, ventemusik, reception og medarbejdere der ikke kender din sag. Hos os får du ét direkte mobilnummer til din egen kontaktperson. På den måde får du altid fat i den rigtige person – første gang.

Vores kunder

eurodan huse
Urbania Street Food
Arkil A/S
hd ejendomme

Vi er din totalleverandør inden for rengøring og service

Når du vælger Sauber Rengøring & Service som leverandør af din rengøring, så får du samtidigt en stabil og loyal samarbejdspartner. Og det er ikke kun rengøring, vi kan hjælpe med.

Hos vores større kunder står vi også for indkøb og opfyldning af blandt andet:

 • toiletpapir
 • håndsæbe
 • servietter
 • håndsprit
 • papkrus
 • opvasketabs
 • og meget meget mere…

Derudover kan vi også stå for rens af f.eks. viskestykker og håndklæder. Ja vi kan sågar levere kaffe til jeres kaffemaskine.

Med andre ord – når du vælger os som leverandør, så kan vi stå for meget mere, end blot den daglige rengøring. Vi kan være med til at strømline jeres arbejdsdag, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til og overlade resten til os.

Vi dækker hele Trekantområdet – Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart. Men skulle jeres virksomhed ligge lidt udenfor distriktet, så kontakt os alligevel. Måske kan vi finde en løsning.