Der går som regel ikke lang tid fra du kører over dørtrinnet hos bilforhandleren, til din bil ikke længere dufter af ny bil. Og uanset hvor mange forskellige duftfriskere, du køber, så bliver det aldrig det samme igen.

Årsagen er, at dine duftfriskere ikke fjerner dårlig lugt, men derimod blot blander sig med den og ihærdigt prøver at overdøve lugten med – ja – endnu mere duft (lugt).

Metoden til at fjerne al den dårlige lugt i din bil hedder en Ozonbehandling.

Rent praktisk foregår det på den måde, at vi stiller en ozongenerator ind i din bil. Generatoren omdanner så ilt til ozon. Ozonen vil så meget hurtigt nedbryde sig selv og den gør den ved at nedbryde f.eks. bakterier, der er årsag til dårlig lugt i bilen.

Ozonbehandling inkluderer:

  • hele din kabine

OBS: En ozonbehandling kræver, at vi har adgang til strøm (inden for 50 meter).

En ozonbehandling i sig selv skaber ikke en duft af ny bil. Derimod fjerner den bare alt lugt, så din bil dufter af nærmest ingenting. Derefter tilføjer vi en smule duft, så din bil føles som ny.

Vi anbefaler, at du kombinerer en ozonbehandling med en grundig rengøring af din bil. F.eks. vores Mellem Plejepakke. Vælger du vores Store Plejepakke, så er en ozonbehandling allerede med i prisen.