Mobil Bilpleje i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart

Mobil Bilpleje betyder, at vi kommer ud til dig. Vi kan f.eks. komme forbi din arbejdsplads og ordne din bil, mens du er på job. Enkelte ydelser kræver, at vi har adgang til strøm og vand. Alle priser er inkl. kørsel i hele Trekantområdet.

Guldpakken

Kr. 599,-
(Du sparer kr. 98,-)

Platinpakken

Kr. 799,-
(Du sparer kr. 196,-)

Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten

Jeg er en meget tilfreds kunde med en fuldstændig ren bil. Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Har fået det gjort hos andre firmaer tidligere, men det her er godt nok bare toppen.  100% anbefaling herfra.

Jacob Bang, kindtand.dk

Sauber Rengøring & Service
5.0
2019-05-04T22:56:24+01:00

Jacob Bang, kindtand.dk

Jeg er en meget tilfreds kunde med en fuldstændig ren bil. Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Har fået det gjort hos andre firmaer tidligere, men det her er godt nok bare toppen.  100% anbefaling herfra.

Kan klart anbefales!

Fantastisk service og fantastisk resultat - kan klart anbefales!

Christopher Schøllhammer

Sauber Rengøring & Service
5.0
2019-05-05T16:03:38+01:00

Christopher Schøllhammer

Fantastisk service og fantastisk resultat - kan klart anbefales!
5
2

Mobil Bilpleje – vi kommer ud til dig

Vi kører ud til din bolig eller din arbejdsplads og ordner din bil på stedet og vi dækker hele Trekantområdet.

Du kan med andre ord bestille os til f.eks. at komme forbi din arbejdsplads og ordne din bil, mens du passer dit arbejde. Når du så skal køre hjem fra jobbet, så sker det i en helt ren bil. Uden du har spildt din tid på at køre frem og tilbage og sørge for lånebil osv.

Det kalder vi god service.

OBS: Alle priser her på siden er inkl. kørsel. Den pris du ser, er altså den pris du skal betale, for at vi kommer ud til dig og ordner din bil på stedet.

Sæderens

Kr. 499,-

Rengøring bagagerum

Kr. 199,-

Damprens af dæk og fælge

Kr. 249-

Imprægnering af sæder

Kr. 299,-

Fjernelse af hundehår

Kr. 299,-

Ozonbehandling

Kr. 499,-

Priser på ydelser uden en pakkeløsning

Hvis du ønsker det, kan du tilvælge forskellige enkeltydelser sammen med en pakkeløsning. Nemt og hurtigt. Det sker i selve bestillingen.

Du behøver dog ikke nødvendigvis at vælge en pakke. Du kan frit nøjes med at vælge præcis de ydelser, som du ønsker. Priserne fremgår af nedenstående oversigt. Vi har dog en minimumbestilling på kr. 498,-, før vi kører ud.

Har du spørgsmål, så kan du altid fange os på tlf. 71 99 41 89 eller kontakt@sauber.dk.

Eksempel 1: Du vælger Guldpakken (kr. 599,-) og tilvælger derudover Ozonbehandling (kr. 499,-). Din samlede pris bliver så kr. 1.098,- inkl. moms.

Eksempel 2: Du vælger Platinpakken (kr. 899,-) og tilvælger derudover Fjernelse af hundehår (kr. 249,-) samt Rengøring af bagagerum (kr. 299). Din samlede pris bliver så kr. 1.447,- inkl. moms.

 • Aftørring af instrumentbræt m.m. fra kr. 299,-

  Vi bruger udelukkende specialsæbe til rengøring af al salgs vinyl. Det fortjener både du og din bil. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Damprens af dæk og fælge fra kr. 249,-

  Hvis du bruger de forkerte kemikalier til at rense dine fælge med, kan det have alvorlige konsekvenser for både fælge, bremseskiver m.m. Vi bruger udelukkende damp til at rense med. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Fjernelse af hundehår fra kr. 249,-

  Med vores specialfremstillede børste kommer vi helt i bund i dine måtter og dit gulv, og kan på den måde fjerne selv genstridige hundehår. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Imprægnering af bilsæder fra kr. 299,-

  Hvis du helt vil undgå, at dine sæder bliver grimme fordi der bliver spildt på dem, så er imprægnering (nanobehandling) den helt rigtige løsning. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Opfriskning af vinyl og gummilister fra kr. 249,-

  Små skrammer og ridser – f.eks. fra børnefødder på handskerummet – kan blive stort set usynlige med denne behandling. Vi påfører sorte pigmenter med en specialfremstillet svamp og polerer efter med en mikrofiberklud. Perfekt i kombination med vinylpleje. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Ozonbehandling fra kr. 499,-

  Hvis din bil skal have fjernet dårlig lugt fra f.eks. “våd hund”, cigaretrøg el.lign. så er der kun én løsning – ozonbehandling. Ved hjælp af iltmolekyler omdanner vores ozongenerator ilt til ozon. Ozonen nedbryder derefter den dårlige lugt helt og aldeles. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Rengøring af bagagerum fra kr. 199,-

  Rengøringen omfatter støvsugning og aftørring af flader. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Rengøring af dørfalser fra kr. 149,-

  Når du åbner din dør, er dørfalserne det første, du ser. Med denne tillægsydelse vil det blive en sand fornøjelse at stige ind i din bil. Et must for den kræsne bilejer. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Puds af indvendige ruder kr. 99,-

  Rene ruder er et must for enhver, der ønsker at få den der “ny bil” fornemmelse og er derfor altid inkluderet i alle vores pakkeløsninger. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Støvsugning af kabine fra kr. 299,-

  Et absolut grundelement i enhver bilpleje og et must hvis din bil skal se så godt ud som muligt. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Sæderens fra kr. 799,-

  Hvis du vil have din bil til at fremstå som ny, så kommer du ikke udenom en omgang sæderens. Vi bruger kun professionelle maskiner og de bedste sæber. Klik her for at bestille/læse mere.

 • Vinylpleje fra kr. 249,-

  Vi påfører vi et super lækkert vinylplejende middel på alle bilens vinyloverflader i kabinen (f.eks. instrumentbræt og døre) . Dette vil få dit vinyl til at fremstå endnu mere rent, indbydende og velduftende. Klik her for at bestille/læse mere.

Hvordan bestiller jeg?

Klik på Bestil-knappen

Klik på knappen “Bestil” under den type af plejepakke, som du ønsker. Hvis du ønsker tillægsydelser, så vælges de i næste step. Ønsker du selv at sammensætte din pakke, så klikker du blot på knappen “Jeg vil selv sammensætte min pakke” længere oppe her på siden.

Udfyld kontaktformularen

Udfyld kontaktformularen (den kommer frem, når du har klikket på en af bestil-knapperne) med dit navn, din e-mail og dit telefonnummer. Vælg evt. tillægsydelser eller sammensæt selv din pakke.

Vi kontakter dig hurtigst muligt

Vi kontakter dig herefter hurtigst muligt og aftaler, hvornår det vil passe dig, at vi kommer forbi og ordner din bil og om det skal være hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads, mens du passer dit job.