Der findes vel næppe noget mere irriterende i et køkken, end små insisterende bananfluer, der lystigt sværmer rundt om dine madvarer.

Heldigvis findes der dette trick, der kan få bugt med dem – både nemt og sikkert. Og så er det både effektivt og uden farlige kemikalier.

Start med at finde årsagen

Inden du begynder at indfange bananfluerne, er det en god idé at sikre dig, at årsagen til at de overhovedet er dukket op, er blevet fjernet.

Som regel skyldes tilstedeværelsen af bananfluer, at du har gammelt/fordærvet/råddent mad liggende.

Det kan også skyldes, at du har frugt liggende i en frugtskål på dit køkkenbord. På en sommerdag vil det hurtigt tiltrække bananfluer. Stil i stedet frugten ind i køleskabet i den varmeste periode – så holder frugten sig også i længere tid.

Åbn en flaske rødvin

Når du har fået fjernet årsagen til, at bananfluerne er dukket op, så skal du til at indfange dem.

Til dette skal du bruge:

  1. Et glas
  2. Noget husholdningsfilm
  3. En flaske rødvin

Først tager du glasset og fylder det halvt op med rødvin. Dernæst pakker du glasset ind i husholdningsfilm og prikker 5 – 6 huller i filmen.

Derefter stiller du glasset på dit køkkenbord eller i vindueskarme. Så tæt som muligt på der hvor fluerne opholder sig normalt.

Tilbage er der blot at vente på, at fluerne finder ned i glasset. Og det gør de faktisk relativt hurtigt.

fjern bananfluer rengøring

Har du større problemer end bananfluer? Står du måske med en flytterengøring eller mangler din virksomhed hjælp til erhvervsrengøring? Så ring til os i dag på 71 99 41 89 og få et godt tilbud. Vi dækker Fredericia, Middelfart, Vejle og Kolding.